2017 09 07 – Nuo rugsėjo 11 d. keičiasi Grigiškėse važiuojančių autobusų trasos

Naujienos

2017 09 07 – Nuo rugsėjo 11 d. keičiasi Grigiškėse važiuojančių autobusų trasos

Vykdant Grigiškių transporto mazgo rekonstrukcijos darbus, nuo rugsėjo 11 d. iki lapkričio 1 d.  bus uždarytas išvažiavimas į A1 Vilnius–Kaunas kelią. Atsižvelgiant į šiuos pakeitimus atitinkamai keičiamos ir viešojo transporto trasos Grigiškėse, praneša Vilniaus miesto savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“.

Nuo rugsėjo 11 d. 28-ojo Grigiškės–Žemieji Paneriai, 29-ojo Grigiškės–Lazdynai–Žemaitės g.–Vilkpėdė ir 59-ojo Grigiškės–Lazdynai–Laisvės pr.–Žvėrynas maršrutų autobusai važiuos suformuota apylanka – autobusai, važiuodami Mokyklos g. link Vilniaus, nebeišvažiuos į A1 Vilnius–Kaunas kelią, o suks į kairę ir važiuos link Pašto gatvės, toliau – Mokyklos, Kovo 11-osios gatvėmis link Vilniaus.

Kovo 11-osios g. bus įrengtos papildomos stotelės – Kunigiškių, Šviesos, Salos, kuriose stos 28-ojo, 29-ojo ir 59-ojo maršrutų autobusai, važiuojantys link Vilniaus.

Atsižvelgiant į numatytus maršrutų trasų pakeitimus bus keičiami ir šių autobusų maršrutų eismo tvarkaraščiai. Atnaujinti eismo tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt bus paskelbti nuo rugsėjo 7 d. Viešojo transporto stotelėse informacija bus skelbiama nuo rugsėjo 8 d.

 

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, socialiniame tinkle „Facebook“ www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos, mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt), darbo valandomis – ir telefonu (8 5) 210 7050.

 

Apie SĮ „Susisiekimo paslaugos“

Savivaldybės įmonė (SĮ) „Susisiekimo paslaugos“ yra susisiekimą Vilniaus mieste organizuojanti įmonė, priklausanti Vilniaus miesto savivaldybei. Įmonė organizuoja viešojo transporto ir bilietų platinimo sistemos darbą, administruoja vietinę rinkliavą ir automobilių stovėjimo aikšteles, prižiūri ir eksploatuoja centralizuotą eismo valdymo sistemą bei kuruoja susisiekimo dviračiais vystymą. Įmonės paslaugomis kasdien naudojasi šimtai tūkstančių automobiliais, dviračiais ar viešuoju transportu keliaujančių vilniečių ir sostinės svečių.

 

Parašykite komentarą